Kerkrade

Elke dag open

Zondag - Donderdag

10:00 uur - 00:00 uur

Vrijdag & Zaterdag

10:00 uur - 01:00 uur
Vakantie schema
50+ arcades te spelen!
Ruimte voor 250 #WNNRS
Open vanaf 2013

aankomend

afgelopen

Gamestate nu ook bij jou thuis!

Gamestate is weer geopend, maar voor iedereen die liever nog even thuis blijft: De Gamestate webshop is geopend. Schaf nu online jouw playcard aan als cadeau voor de feestdagen of voor jezelf natuurlijk. Maak jij iemand blij met die exclusieve #VIP deal?

Locatie

Amsterdam
Eindhoven
Kerkrade
Rotterdam
Utrecht
Breda
Den Haag

Nov 20, 2020

10:00 - 00:00

Wij zijn open!

Gamestate is weer geopend! Niet wachten? Bezoek ons overdag, we zijn extra vroeg geopend vanaf 10:00 uur. Reserveren is niet mogelijk, onze locaties zijn vrij toegankelijk. De maatregelen die wij de afgelopen tijd hebben gehanteerd blijven van kracht. De gezondheid van jou en onze medewerkers staan altijd voorop. Houd voldoende afstand (1,5 meter), draag een mondkapje (12>) en bezoek ons niet in groepen groter dan 4 personen (m.u.v. één huishouden). We doen er alles aan om jou de ultieme game expierence veilig en verantwoord te laten beleven. Tot snel bij Gamestate!

Locatie

Amsterdam
Eindhoven
Kerkrade
Rotterdam
Utrecht
Breda
Den Haag

Nov 19, 2020

10:00 - 00:00

Feestje? Of gewoon even lekker gamen? Kom naar Gamestate en je weet zeker dat het leuk wordt! Nodig je vrienden uit en het spel is begonnen! Iedereen krijgt zijn eigen Playcard met speeltijd en kan zijn hart ophalen bij Gamestate.
Check onze arrangementen

Wordt een #WNNR en mis nooit iets door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in